Kerstmis 2019

Ook dit jaar heeft de Chef  kok van ‘t Hemelrijck een kerstmenu voor u samengesteld waarin nog verschillende keuzes te maken zijn. Met kerstmis werken wij uitsluitend op basis van telefonische reserveringen. U kunt deze doorgeven op het nummer: 024-6771208

Kerst menu

 

Voorgerechten

 

Trio van vis

Met Sashimi van tonijn terayaki, Schotse zalmtartaar wasabi mayonaise en Hollandse garnalen citroen dille.

of

Geitenkaas

Salade van testun al barolo, rucola, lenteui, notencrunch en rode bieten vinaigrette

of

Hemelrijck creatie

 Hertencarpaccio truffelmayonaise, gecombineerd met nootham

Cranberry´s compote en gerookte beenham met honing-mosterd dressing

Consom

Dubbel getrokken wildbouillon op smaak gebracht met Underberg, Madeira

gegarneerd met tuinkruiden, knoflook en een mix van bospaddenstoelen

 

Spoom

Van Limoncello met kruize munt, limoen, francelico en citroensorbetijs

Hoofdgerechten

Heilbotfilet

 Huid gesauteerd op een bedje van baby paksoi stamppot,

gamba´s en kreeftjus

of

Gegrilde Tournedos

Met gebakken eendenlever, Madeira port saus, oesterzwam en cantharellen.

of

Hertenrugfilet

 In roomboter gebakken met gekarameliseerde stoofpeer, bospaddenstoelen

en dragon cognacsaus

      

Dessert

Kerst parade

Rijk en verrassende kerst dessert met diverse

zoete en zaligheden

€ 46.50